EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

"Je fajn, že občas môžem aj vystriedať trénerov..."

Prečo si sa rozhodol cvičiť v EfectFit?

Už niekoľko rokov cvičím pravidelne, ale ako každý človek, ktorý sa stará o svoje telo, robím aj ja niektoré cviky radšej, iné menej. Je svätá pravda, že to, čo človek cvičí rád, posilňuje radšej. Ja som najradšej posilňoval vrchnú časť tela a na stred s nohami som kašľal. Z časových dôvodov som rovnako nekládol dôraz na strečing. A tak som začal mať pred približne 4 rokmi problémy s chrbticou. Bolesti boli také veľké, že ma obmedzovali v práci. Duel som nakrúcal často tak, že v zákulisí bol pripravený náš skvelý zvukár Paľko so stoličkou a hneď, keď vypli červenú, mi ju prisunul a ja som sa na ňu "sklátil". Preto som prišiel do EfectFit, kde spájajú tréning s fyzioterapiou. Počas 4 rokov som posilnil strednú časť tela, moje svaly sa stali pružnejšími a hlavne ma už vôbec nebolí chrbát! Môžem hrať svoj obľúbený volejbal, basketbal a dokážem stáť za pultíkom Duelu aj 12 hodín behom jedného dňa.

Aký má pre teba zmysel cvičiť s trénerom?

To je dobrá otázka. :) Som veľmi vyťažený človek. Snažím sa naplniť svoj život zmysluplnými aktivitami, medzi ktoré určite patrí aj cvičenie. Cvičím pravidelne doma, v prírode, na ulici, v parku. Jednoducho kdekoľvek, keď mám na to čas. Mám rôzne typy cvikov pre rôzne miesta podľa toho, kde sa momentálne nachádzam, ale aj napriek tomu chodím pravidelne cvičiť aj s trénerom. Niekoľkokrát som si položil otázku, či to nie je pre mňa len plytvanie časom a financiami, ale nie je. Cvičím pravidelne aj s trénerom preto, lebo vždy s ním urobím progres, dostanem sa za svoju komfortnú zónu bez zranenia (keď som sa prepínal doma, väčšinou som sa zranil) a s trénerom precvičím tie časti tela, ktoré cvičím nerád. Vždy mi pripomenie, čo mám slabé, vždy ma vytrhne zo stereotypu, do ktorého časom vždy skĺznem. Je to pre mňa rovnako podstatné ako pravidelné vzdelávanie sa.

Čo považuješ v EfectFit za benefit lepší oproti iným fitkám?

Hlavným benefitom v EfectFit je variabilita. Nemusím platiť ročnú permanentku, môžem si sám vybrať, ako často budem chodiť cvičiť, tréner je pre mňa veľmi dôležitou súčasťou tréningu. Je fajn, že občas môžem aj vystriedať trénerov. Každý z nich má niečo, čím môže obohatiť moje cvičenie. A veľmi dôležitá je pre mňa aj atmosféra. Priateľská atmosféra je výrazné plus EfectFit. Samozrejme, aj parkovanie prispieva k pohode a káva je tiež super. :)

Objavte viac výhod EfectFit.

Dosiahol si cvičením s trénerom svoje ciele?

Nie, ale moje ciele sú vždy vysoké. Ale to, že aj vďaka EfectFit som sa zbavil bolesti chrbta, je pre mňa obrovský prínos!

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Veronika, 29 rokov
"Dlhšie som uvažovala, či vyplním formulár a čo sa stane potom. Asi o tri hodinky mi však zavolala veľmi príjemná slečna, všetko vysvetlila a už dva roky cvičím v EfectFite."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.