EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Koľko stojí osobný tréner v Žiline?

Koľko stojí osobný tréner v Žiline?

Cena osobného trénera v Žiline je skutočne rôznorodá. Ceny osobných tréningov sa pohybujú od 10 až do 40, prípadne viac eur za hodinu. Čo je ale veľmi dôležité si uvedomiť? Je cena 10, 20, 30 atď. konečná? Alebo si ďalej platíte vstup? Možno nejaké drobnosti ako káva, uterák alebo proteín? V takom prípade si k cene tréningu pripočítajte ďalších zhruba 10€. Rovnako, treba si vopred zistiť, koľko času jeden osobný tréning trvá. Sú totiž aj tréneri, ktorí za jednu lekciu považujú 45-50 minútovú „vyučovaciu hodinu“. To nie je správne. Každopádne, rozumná cena dobrého trénera je okolo 20-25€ za 60 minút jeho plnej pozornosti.

Ako by malo prebiehať prvé stretnutie s osobným trénerom?

Dobrý tréner či trénerka si s vami na úvodnej hodine sadne a zistí, čo od cvičenia očakávate a čo vás k nemu priviedlo. Na to, aby ste spolu začali spolupracovať, by mal o vás vedieť čo najviac. Práca, spánok, deti, pohybové stereotypy apod. Následne spraví úvodnú diagnostiku pohybového aparátu, kde zistí, ako ste na tom po fyzickej stránke. Možno odhalí niečo, o čom ste sami ani nevedeli a v budúcnosti by vám to mohlo spôsobovať problémy. Na základe vašich očakávaní a jeho zistení si nastavíte ciele, na ktorých budete spoločne pracovať.

Nie je tréner ako tréner

To, že má osobný tréner obvod bicepsov väčší ako obvod vašich stehien, z neho ešte nerobí dobrého trénera. Z vlastnej skúsenosti vieme, že drvivú väčšinu klientov tvoria obyčajní ľudia, ktorých trápia bolesti chrbtice, kĺbov alebo majú nadváhu. V EfectFite sa snažíme o to, aby človek dostal nielen to, čo chce, ale aj to, čo skutočne potrebuje.

Preto je potrebné, aby sa osobný tréner neustále vzdelával a absolvoval rôzne kurzy. A toto je jedna z vecí, na ktorú v EfectFite dbáme a požadujeme od našich trénerov. Aby sme dokázali zabezpečiť čo najvyššiu kvalitu tréningov, v každom fitness centre EfectFit máme šéftrénera, ktorý dohliada na tento proces. Zároveň si starostlivo vyberáme trénerov, ktorí sú zapálení pre povolanie a majú chuť sa v obore pravidelne vzdelávať. A presne takto sa z nich stávajú odborníci v oblasti pohybu a životosprávy, ktorí vám radi skvalitnia život.

Prečo to nevyskúšať na vlastnej koži, keď ponúkame prvý tréning s osobným trénerom zadarmo a bez záväzkov?

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Veronika, 29 rokov
"Dlhšie som uvažovala, či vyplním formulár a čo sa stane potom. Asi o tri hodinky mi však zavolala veľmi príjemná slečna, všetko vysvetlila a už dva roky cvičím v EfectFite."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.