EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Čím sa odlišuje EfectFit v Nitre od iných fitiek?

Žijeme v dobe, kedy sa pohyb z bežného života vytráca a čoraz viac ľudí hľadá spôsob, ako to zmeniť a niečo pre seba spraviť. Často sa stretávame so zaužívanými stereotypmi, že do fitka chodia len „bezkrkí namakanci“, že sa vo fitku budú na mňa všetci pozerať a smiať sa mi za chrbtom... A to bol presne dôvod, prečo vznikol EfectFit a začal proti spomínaným stereotypom bojovať.

Prevažnú časť klientely v našich fitness centrách tvoria bežní ľudia, ktorí sa rozhodli cvičiť pre zdravie, aby sa zbavili bolestí chrbtice, aby zhodili nejaké to prebytočné kilečko. Rovnako aj ľudia, ktorí si chcú vyformovať postavu či vyskúšať zabehnúť polmaratón, spartana alebo jednoducho cvičia pre radosť z pohybu. Veď predsa, pohyb je život a kto sa nehýbe, nežije :)

My v EfectFite vám ponúkame rodinné prostredie na tréning, kde sa budete cítiť ako doma. Klient má u nás v rámci tréningu k dispozícii všetky doplnkové služby fitness centra zadarmo - káva, čaj, proteín po tréningu, uterák, deodoranty, sprchové gély, šampóny apod.
Vo fitness centrách EfectFit sa cvičí iba pod dohľadom kvalifikovaných trénerov pre niekoľko dôvodov:

  1. Cvičenie s trénerom je ideálnym riešením pre človeka, ktorý si nie je istý svojou technikou.
  2. Rýchlejšie a efektívnejšie dosiahnutie cieľov.
  3. Zohľadnenie vášho zdravotného stavu, fyzických schopností.
  4. Komplexná diagnostika pohybového aparátu a nastavenie plánu na mieru.

A práve vďaka tomu, že budete od začiatku vedený tým správnym smerom, so správnou technikou, tak aj vaše výsledky sa určite dostavia oveľa skôr.
Tak neváhajte a pridajte sa do našej EfectFit rodiny.

Tešíme sa na Vás.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Michal, 39 rokov
"Odoslanie formulára bola pre mňa vtedy veľká výzva, strašne som sa bál a hanbil ísť do fitka. Už je to však takmer pol roka a určite neľutujem."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.