EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Ako si vybrať fitness centrum v Bratislave?

V tomto článku by sme radi rovno preskočili faktor ceny či lokality a skúsili sa pozrieť na veci, ktoré nie sú očividné hneď na prvú. Predsa len, každý vie podľa mapy rýchlo zistiť, či je lokalita vyhovujúca alebo nájsť cenník na webe. Poďme teda ďalej...

  1. Čo všetko mám v cene?

Nečudujte sa, keď nájdete fitness centrum, kde si musíte extra priplatiť za obyčajnú sprchu a voda tečie, iba keď vhodíte mincu. Bez srandy. Na druhej strane sú fitness centrá, ktoré poskytujú "all inclusive" služby, čiže automaticky dostanete pri vstupe čistý uterák, vodu, kávu alebo proteín.

  1. Na akú dlhú dobu sa musím zaviazať fitku?

Logicky, čím dlhšie sa fitness centru zaviažete, tým lepšiu cenu získavate. Treba však zvážiť, či ste človek, ktorý napríklad často cestuje alebo chodí pracovne do zahraničia prípadne má rôzne iné aktivity. Do fitness centra sa dostanete v priemere raz za týždeň a nemá tak zmysel si platiť ročné členstvo bez ohľadu na to, či cvičíte alebo nie.

  1. Aké doplnkové služby fitness centrum ponúka?

Ponúka fitness centrum saunu, bazén alebo masáže? Majú k dispozícii nutričného poradcu alebo fyzioterapeuta? Mať všetko pod jednou strechou a vybavené jednou návštevou je dokonalé.

  1. Akí ľudia, zákazníci chodia do daného fitness centra?

Uvažujete, či vám ľudia a komunita v danom fitness centre "sadnú"? Jednoduchý recept je prísť sa pozrieť okolo 5-6 večer, kedy sú fitká najplnšie a uvidíte presne, akí zákazníci tam chodia. A sami najlepšie posúdite, či vám atmosféra vyhovuje.

  1. Sú tam tréneri, ktorí mi v prípade potreby pomôžu?

Áno, mali by byť :) V každom fitness centre pôsobia tréneri. Otázkou však je, akí? Máloktorý laik dokáže odhadnúť, či je tréner dobrý alebo nie. Preto sa ho veľa pýtajte a uvidíte, ako bude reagovať na dané otázky. Rovnako sa spýtajte, aké má vzdelanie a doplnkové kurzy.

A ako to funguje v našich fitness centrách? Môžete si prečítať tu.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Michal, 39 rokov
"Odoslanie formulára bola pre mňa vtedy veľká výzva, strašne som sa bál a hanbil ísť do fitka. Už je to však takmer pol roka a určite neľutujem."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.