EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Čo vás čaká na úvodnom tréningu v Žiline?

Prečo vyskúšať úvodný tréning zadarmo?

Úvodný tréning slúži na oboznámenie sa s konceptom cvičenia, ktorý prináša EfectFit. Považujeme za prirodzené, že človek si prv potrebuje otestovať nové prostredie či ľudí. A presne preto ho ponúkame zadarmo. Aby ste sa mohli slobodne a bez záväzkov rozhodnúť, či vám naša služba a osobný tréner vyhovuje. A zároveň, chceme ľuďom uľahčiť prvý krok k ich cieľu a zmene životného štýlu.

Koľko trvá úvodný tréning?

Na úvodný tréning je vhodné prísť pár minút vopred, aby ste mali dostatok času na prezlečenie. Ideálne je vyhradiť si na prvé stretnutie 60 až 80 minút kvôli vstupnému rozhovoru a diagnostike. V prípade skoršieho príchodu si môžete sadnúť na recepciu a dať si kávičku či čaj. Tréner vás následne prevedie a oboznámi s priestormi fitness centra, všetko vysvetlí a postupne sa pustíte do cvičenia.

Z čoho pozostáva samotný tréning?

Pri osobnom stretnutí u nás v EfectFite absolvujete vstupnú anamnézu v podobe rozhovoru a následnú pohybovú diagnostiku. Tréner tak bude mať jasnú predstavu o vašej pohybovej zdatnosti a vie primerane nastaviť tréningový program vašim individuálnym potrebám a požiadavkám. Po absolvovaní tréningu máte k dispozícii proteín, hygienické pomôcky v šatniach, taktiež uteráky.

A čo potom?

Ak sa vám skúšobný tréning páčil a bolo všetko v poriadku, dohodnete sa s trénerom na ďalšej spolupráci. Stanovíte si dni a časy tréningov podľa vzájomných časových možností. A môžete tak smelo vykročiť k vášmu novému životnému štýlu.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Michal, 39 rokov
"Odoslanie formulára bola pre mňa vtedy veľká výzva, strašne som sa bál a hanbil ísť do fitka. Už je to však takmer pol roka a určite neľutujem."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.