EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Osobný tréner a silový tréning: Získajte silu a svalovú hmotu

Silový tréning je kľúčom k získaniu sily, svalovej hmoty a celkového zlepšenia fyzickej kondície. S osobným trénerom môžete dosiahnuť optimálne výsledky. Čítajte ďalej a zistite, ako vám môže osobný tréner pomôcť dosiahnuť vaše fitness ciele v silovom tréningu.

Výhody silového tréningu s osobným trénerom

Silový tréning s osobným trénerom ponúka individuálny prístup a odborné vedenie, ktoré vám pomôže dosiahnuť vaše ciele rýchlo a efektívne. Osobný tréner vám pomôže stanoviť si realistické ciele, vytvoriť personalizovaný tréningový plán a zabezpečiť správnu techniku cvičenia.

Stanovenie jasných cieľov a individuálny prístup

S osobným trénerom si môžete stanoviť presné a merateľné ciele. Tréner vytvorí špecifický plán cvičenia a stravovania, ktorý je prispôsobený vašim potrebám a schopnostiam.

Maximálny výkon a minimálne zranenia

Osobný tréner bude dohliadať na správnu techniku cvičenia, čím minimalizuje riziko zranenia a zároveň zabezpečuje maximálny účinok. Pomôže vám zvoliť vhodné váhy a cviky, ktoré sú ideálne pre vašu kondíciu.

Sledovanie pokroku a motivácia

S osobným trénerom budete mať konkrétny plán, ktorý bude monitorovať váš pokrok. Toto sledovanie vám poskytne motiváciu a jasné povzbudenie na dosiahnutie stanovených cieľov.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Ema, 34 rokov
"Vôbec som netušila, čo ma čaká keď sa prihlásim do EfectFitu, ale musela som so sebou niečo začať robiť. Našťastie boli ku mne veľmi príjemní, ústretoví a ľahko sme si dohodli postup spolupráce."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.